Jappie Verhuur Beeldmerk
Jappie Verhuur Logo
als uw feest gewoon
een goed feest moet zijn

013-7113072

Beeld


Verhuur van 60 inch LED TV aan Truss statief
HD televisie LED van 60 inch aan truss statief. Door het statief kan je de TV overal plaatsen. Voorzien van diverse aansluitingen als HDMI en VGA. Bruikbaar voor zowel regulier TV beeld als voor het aansluiten van een laptop of pc.
€ 393,25

inclusief BTW.

Verhuur van Beamer 2400 ANSI lumen

De PD523 digitale projector is de meest geavanceerde versie van de nieuwe afbeeldingsnorm in XGA-klasse. Hij verenigt native XGA-resolutie, uitstekende helderheid, een hoge contrastverhouding, draagbaarheid en alle praktische accessoires in één toestel. Meteen heeft hij alles in huis om te voldoen aan de hoge vereisten van alle ambitieuze thuis- en kantoorgebruikers voor een uiterst aantrekkelijke prijs.

  • Native XGA-resolutie van 1.024x768 (tot SXGA 1.280x1.024) met gegarandeerd beelden van perfecte kwaliteit en precisie voor ambitieuze thuis- en kantoorgebruikers.
  • De geavanceerde DLP™-technologie, die reeds zijn sporen heeft verdiend, biedt de PD523-eigenaars een langdurige en verbluffende beeldkwaliteit voor een minimale kostprijs.
  • Dankzij de 2400 ANSI lumen in normale modus (31db) hoeft u zich geen zorgen te maken bij presentaties in grote conferentieruimten of bij normaal daglicht.
  • Ook voor huisbioscooptoepassingen kan dit toestel vlot gebruikt worden dankzij de Eco-modus die nog 1700 ANSI lumen biedt met slechts 27db.
  • De ongelooflijke contrastverhouding van 2000:1 staat borg voor een gelijkmatiger kleurbeeld met vloeiendere en scherpere resultaten die langdurig bewaard blijven.
  • Dankzij de keystonecorrectie is een zeer snelle aanpassing van het beeld mogelijk.
  • Volledig compatibel met NTSC, PAL, SECAM, HDTV en met alle geavanceerde notebooks die momenteel in elke moderne businessomgeving geïnstalleerd zijn. - Dit nieuwe, elegante toestel met tweekleurig design weegt slechts 2,4 kg en wordt ongetwijfeld uw favoriete metgezel bij succesvolle bedrijfspresentaties en ontspanning thuis. - Afstandsbediening met laseraanwijzer en gebruiksvriendelijke draagtas om het u nog makkelijker te maken.
€ 45,00

inclusief BTW.

Verhuur van Professioneel Projectiescherm 200 cm x 200 cm
Als u een project huurt wilt u dat het er goed uit ziet, maar dat u geen gaten in de muur hoeft te boren om het op te hangen. Met onze schermen bent u aan het juiste adres, u hoeft deze niet op te hangen, maar kunt u gewoon kwijt op de vloer.

Met dit scherm bent u verzekerd van groot en uitstekend beeld, ideaal dus voor onder andere vergaderingen en evenementen, zoals het met groepen kijken naar voetbal of andere sport wedstrijden.

Het scherm is door een handig systeem snel uit te klappen. De verzwaarde voet zorgt ervoor dat het scherm erg stevig staat en door de speciale laag op het scherm is een helder en duidelijk beeld gegarandeerd.
€ 25,00

inclusief BTW.

Verhuur van 32 inch LED TV aan Truss statief
HD televisie LED van 32 inch aan truss statief. Door het statief kan je de TV overal plaatsen. Voorzien van diverse aansluitingen als HDMI en VGA. Bruikbaar voor zowel regulier TV beeld als voor het aansluiten van een laptop of pc.
€ 121,00

inclusief BTW.

Verhuur van 42 inch LED TV aan Truss statief
HD televisie LED van 42 inch aan truss statief. Door het statief kan je de TV overal plaatsen. Voorzien van diverse aansluitingen als HDMI en VGA. Bruikbaar voor zowel regulier TV beeld als voor het aansluiten van een laptop of pc.
€ 181,50

inclusief BTW.

Vermelde prijzen zijn afhaalprijzen inclusief BTW. Bezorging (tot aan drempel) mogelijk.
Kosten € 14,50 bij bestellingen tot € 50,- in Tilburg, Goirle, Riel, Moergestel, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, Loon op Zand, Dongen, Gilze, Rijen en Hulten.
Bij bestellingen vanaf € 50,- zijn de bezorgkosten slechts € 9,50

Bezorgkosten per enkele rit, wanneer u wenst dat wij de materialen ook retour halen betaalt u nog een rit. Bezorging buiten deze regio in overleg.


Offerte Aanvraag

Er zijn nog geen items aan uw offerteaanvraag toevoegd.

U kunt alle producten direct toevoegen aan uw offerteaanvraag via de 'offerte' knop.