Jappie Verhuur Beeldmerk
Jappie Verhuur Logo
als uw feest gewoon
een goed feest moet zijn

013-7113072

Statafels


Verhuur van Statafel Basic  - Receptietafel
De Statafel Basic blad is demontabel en de poot is inklapbaar. Om wiebelen op een niet-egale ondergrond te voorkomen is de statafel voorzien van stelschroeven.

De Receptietafel basicĀ 
is demontabel en de poot is inklapbaar. Om wiebelen op een niet-egale ondergrond te voorkomen is de statafel voorzien van stelschroeven.
€ 4,99

inclusief BTW.

Verhuur van Statafel met Rok Stretch Zwart
Complete set met statafel en zwarte hoezen. Deze statafel heeft een doorsnee van 80 cm. Deze statafelrok stretch zwart met tophoes is in meerdere kleuren verkrijgbaar.
€ 9,99

inclusief BTW.

Verhuur van Statafel met Rok Stretch Wit
Complete set met statafel en witte hoezen. Deze statafel heeft een doorsnee van 80 cm. Deze statafelrok stretch wit met tophoes is in meerdere kleuren verkrijgbaar.
€ 12,50

inclusief BTW.

Verhuur van Statafel Bierton / Wijnvat
Statafel gemaakt van een bierton / wijnvat. Deze statafel is gemaakt van een degelijk wijnvat, dat een mooie robuste uitstraling geeft aan de ruimte waar deze geplaatst wordt. Zowel leuk voor bijvoorbeeld een Oktoberfest, bier feest maar zeker ook voor een authentieke wijnproeverij.
€ 25,00

inclusief BTW.

Verhuur van Statafel met Rok Stretch Donkergroen
Complete set met statafel en hoezen. Deze statafel heeft een doorsnee van 80 cm. Deze statafelrok stretch donkergroen met tophoes is in meerdere kleuren verkrijgbaar.
Kleur:
Statafel met Rok Stretch Donkergroen Statafel met Rok Stretch ecru Statafel met Rok Stretch Geel Statafel met Rok Stretch Oranje Statafel met Rok Stretch Lichtgroen Statafel met Rok Stretch Lichtblauw Statafel met Rok Stretch Paars Statafel met Rok Stretch Rood Statafel met Rok Stretch Roze Statafel met Rok Stretch Turquoise
€ 15,00

inclusief BTW.

Vermelde prijzen zijn afhaalprijzen inclusief BTW. Bezorging (tot aan drempel) mogelijk.
Kosten € 14,50 bij bestellingen tot € 50,- in Tilburg, Goirle, Riel, Moergestel, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, Loon op Zand, Dongen, Gilze, Rijen en Hulten.
Bij bestellingen vanaf € 50,- zijn de bezorgkosten slechts € 9,50

Bezorgkosten per enkele rit, wanneer u wenst dat wij de materialen ook retour halen betaalt u nog een rit. Bezorging buiten deze regio in overleg.


Offerte Aanvraag

Er zijn nog geen items aan uw offerteaanvraag toevoegd.

U kunt alle producten direct toevoegen aan uw offerteaanvraag via de 'offerte' knop.